Furøy Camping

NB! Denne annonsen har gått ut på dato.

FURØY CAMPING Hjemmeside
Furøy Camping, Adresse: Furøy, 8178 Halsa
Telefon: (+47) 75750525/97671477 Telefax: (+47) 75750336

Velkommen til Furøy Camping!
Furøy Camping ligger vakkert til ved Kystriksveien i Nordland - RV17 - like ved ferjeleiet på Halsa, i Meløy Kommune.

Fra campingplassen har du kort veg til kjente attraksjoner som Svartisen og Glomfjord kraftverk i tillegg har du det best utgangspunktet for turer ut i en fantastisk skjærgård, hvor du er garantert å få fisk. Regionen er kjent for en tett bestand av havørn og en god variasjon i fiskeslag.

Overnatting
Campingplassen har 8 store hytter med høy standard samt 11 mindre hytter av enklere standard. På Caravanområdet har vi plass til 35 vogner eller campingbiler - alle 35 plassene har strømuttak.

I tillegg har vi utleie av rom samt store områder for telting. Ved campingen har du og mulighet for å tømme septik og fylle vanntanker.

Fiske og båtutleie
Meløy er et fantastisk flott sted hvis du liker å fiske. I fjordene og i skjærgården kan du fiske etter et bredt utvalg av arter..og du kommer garantert ikke tomhendt på land.

På Campingen leier vi ut båter med ekkolodd og sikkerhetsutstyr..i tillegg har vi kiosk med et godt utvalg av fiskeutstyr. Det er også mulighet for å låne fryseboks slik at du kan ta fisken med deg hjem. Vi har også gjort fisket enkelt for deg.

Vi har fått laget et lett fiske-kart som viser hvor i området du har størst mulighet for å finne de forskjellige artene. Gjennom årenes løp har mange fornøyde fiskere besøkt oss- og de kommer gjerne igjen - for å feriere og fiske.


For ytterligere informasjon se vår hjemmeside eller ta kontakt.

Hjertelig velkommen!