Nyvågar rorbuhotell NYVÅGAR RORBUHOTEL Hjemmeside Epost
Nyvågar Rorbuhotel, Adresse: Storvåganveien 22, 8310 Kabelvåg
Telefon: (+47) 76069700 Fax: (+47) 76069701

Velkommen til Nyvågar Rorbuhotell!
Nyvågar Rorbuhotell ligger midt inne i det stille øyeblikket du alltid lengter etter med idyllisk beliggenhet ved havet. Du er i Kabelvåg i Lofoten.

Overnatting
Vi har 30 rorbuer med totalt 120 senger. Våre komfortable og romslige rorbuer er 50 m2 over to plan og inneholder 2 soverom med 2 senger i hvert rom, et bad med wc og dusj, kjøkkenkrok, spiseplass for seks og oppholdsrom med TV. Gratis kaffe i rorbuene.

Bespisning og konferanse
Hos oss finner du både restaurant og bar med alle rettigheter (les også om vårt eget akevittloft). En møteromskapasitet på inntil 370 mennesker fordelt på 7 møterom. Åpne, lyse rom med store vinduer med tekniske fasiliteter som TV/video, videokanon, flipover, whiteboard, overhead, trådløs internett- tilkobling på hele anlegget.

Mat er opplevelse, mat er velvære og mat er smaken av stedet du er på. Derfor satser Nyvågar Rorbuhotell på lokale råvarer, sommer som vinter. Lofotlammet som har det lille ekstra, eller skreien som kommer hvert år inn i Vestfjorden for å gyte. Det er naturlig å benytte seg av mangfoldet av råvarer som er rett utenfor kjøkkendøra. Bacalao, skreimølje eller en deilig tørrfiskrett.


For utfyllende informasjon om alle våre tilbud og fasiliteter besøk vår hjemmeside, eller ta kontakt.

Hjertelig velkommen!Vis større kart