VegFest TROMSØ VEGFEST
Nord-Norges Vegetarfestival 2024
Web: vegfest.no
Hvor: Driv. Når: 16. Mars 2024

Bli med på årets beste lørdag på Tromsø VegFest - Nord-Norges første vegetarfestival!

På Tromsø VegFest er det masse digg mat som venter på deg - og det kommer til å bli vanskelig å bestemme seg for hva du skal smake på først!

På kokkekurs kan du se eksperter lære bort de beste tipsene og triksene på scenen - og deretter smake på maten som blir laget! Du får også muligheten til å lære mer om hvordan du kan spise mer veggismat, hvordan mat påvirker miljøet, dyrevelferd og helsen din, lytte til kunnskapsrike foredragsholdere, og snakke med dyktige ideelle organisasjoner og andre spennende utstillere på festivalen!

Tromsø VegFest er en festival for hele familien! Og ikke glem å invitere vennene dine! Alle som liker god mat er velkommen!

Billetten til en fantastisk dag: https://tikkio.com/tickets/42772-tromso-vegfest-nord-norges-vegetariske-festival-2024

Inkludert i billetten får du inngang til festivalen, du kan delta på kokkekurs, foredrag, aktiviteter for barna, prøve gratis smaksprøver og få et fantastisk sted å være med fantastiske mennesker.

Finn ut mer om bodene, programmet eller hvordan du kan bli frivillig på www.vegfest.no og hold deg oppdatert via Facebookarrangementet vårt.

Tromsø VegFest - Nord-Norges Vegetarfestival 2024 er støttet av Tromsø kommune.

Vi sees på en fantastisk lørdag med fantastiske mennesker, bærekraftige utstillere, smaksprøver, kokkekurs, foredrag og sist men ikke minst: Fantastisk mat!

Om arrangøren

Tromsø VegFest - Nord-Norges Vegetarfestival arrangeres av den ideelle organisasjonen Grønn Framtid. Grønn Framtid jobber for et mer rettferdig matsystem – for mennesker, dyr og planeten.

Les mer om Tromsø VegFest på www.vegfest.no

Les mer om Grønn Framtid på www.gronn-framtid.no


For fullstendig program besøk festivalens hjemmeside.

Flere:

Festivaler Troms.